top of page

SCARLET supreme TRIPLE DIODE ICE LASER

Sharonna van Beauty Clinic Dali is al sinds 2013 een echte specialist op het gebied van definitieve ontharing.

 

Een behandeling met de SCARLET TRIPLE DIODE ICE LASER is een ongekende methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van drie verschillende golflengtes licht. Hiermee zijn zowel kleine als grote oppervlaktes haarvrij te maken. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen gemiddeld om de 6 à 10 weken plaats.

de allernieuwste technologie

-Scarlet TRIPLE Diode ice laser- 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WAT KUN JE VERWACHTEN VAN de TRIPLE DIODE ice laser?

Voorafgaand aan de eerste behandeling, zul je eerst een testsessie krijgen om te zien of de Triple Diode Ice Laser geschikt is voor jou. De lichtflits (energie) wordt door het boven de huid uitstekende haartje naar binnen geleid en vernietigt hierbij het follikel, beter bekend als het haarzakje.
Na enkele dagen tot weken zal het haar uitvallen en er komt geen haar meer voor terug. Met deze revolutionaire hoogwaardige technologie zijn wij in staat om uw overtollige haargroei te verwijderen, ongeacht uw haar- en huidskleur en ongeacht uw haar- en huidtype. Op basis van uw huidtype en het te behandelen deel van het lichaam, maken we voor u een behandelplan op maat.

GOED OM TE WETEN
 • De Triple Diode Ice Laser werkt het beste wanneer jouw haartjes zich in de groeifase bevinden.

 • Het is belangrijk om je 24 uur voor de behandeling goed te scheren. 

 • Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig, aangezien de eerste behandeling slechts een percentage van de haarzakjes zal vernietigen van de haartjes die zich in de juiste haarfase bevinden.

 • Enkele dagen tot weken na de behandeling zal het haar uitvallen en er komt geen haar meer voor terug.

 • Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig voor een gladde huid (haarreductie van gemiddeld 80 tot 90%).

 • De Triple Diode Ice Laser kan bijna overal in het gezicht en op je lichaam worden gebruikt.

 • De Triple Diode Ice Laser is ook geschikt voor dunne haartjes en of donshaar en voor de haartjes in de neus of oren.

 • Hoe donkerder jouw haar is, hoe effectiever de behandeling zal zijn.

 • In vergelijking met IPL is de Triple Diode Ice Laser ook geschikt in de zomer.

 • De Triple Diode Ice Laser is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wordt afgeraden bij zwangere vrouwen en mensen jonger dan 18 jaar (jonger dan 18? in overleg met toestemming van ouders).

 • De Scarlet Supreme Triple Diode Ice Laser is de nieuwste hightech ontwikkeling uit Israël.

De belangrijkste Voordelen:

Pijnloos – Dankzij de gekoelde behandelkop, die wordt afgekoeld tot een temperatuur van -5 graden Celsius, is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
Ook geschikt voor de behandeling voor pubers – dankzij het hoge veiligheidsniveau en het feit dat de behandeling pijnloos is.
Korte en snelle behandeling – tussen een paar seconden voor een klein gebied en slechts een paar minuten voor grote gebieden zoals de benen of rug. 
Ook geschikt voor de zongebruinde huid – de technologie van de Triple Diode Ice Laser, maakt ontharing ook op een zongebruinde huid mogelijk en is het hele jaar door voor behandelingen geschikt.
Geschikt voor alle haartypes – een combinatie van 3 golflengtes tegelijkertijd in één handvat zorgt voor het verwijderen van zowel grof haar als donshaar.
Geschikt voor alle huidtinten – de geleidelijke en gecontroleerde verwarming verschaft de Triple Diode Ice Laser u de mogelijkheid om zelfs de donkere huidtinten te behandelen, terwijl de veiligheid van de huidlaag behouden blijft.

Drie golflengtes -  De 'Scarlet Supreme' Triple Diode Ice Laser werkt met drie gecombineerde golflengtes: Alexandrite, Diode en YAG.

Scarlet Supreme Ice Diode Laser 3 waves ADY
A = Alexandrite 755 nm
D= Diode 810 nm
Y= Yag 1064 nm

Laser vs. IPL - De complete en innovatieve oplossing voor laserontharing die gebruik maakt van de snelste ontharingsmethode. Een Polychromatische lasertechnologie die gelijktijdig via één handvat met de 3 bovenstaande golflengtes werkt. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig dan bij IPL en ervaart de klant minder pijn. 

bottom of page