top of page

HOLISTISCH COACH 

AromaCare Massage

kRACHT VAN BINNENUIT

In december 2023 heb ik mijn diploma Holistisch Therapeut in ontvangst mogen nemen. Dit na een prachtige diepe reis van meer dan twee jaar, waarbij ik vele stukken van mezelf mogen helen.

Ik noem mezelf liever coach dan therapeut. Ik heb weer van mezelf leren houden en mij doen beseffen dat alles wat ik jaren buiten mij heb gezocht, altijd al in mij zat. Innerlijk geluk is wat ik iedereen gun, geen makkelijke weg maar wel de mooiste. Er is hier helaas geen quick fix voor, ook ik zal moeten blijven werken aan mezelf tot de laatste dag op aarde. Maar zo is het met alles. Je moet het onderhouden!

Een holistisch coach is als een kompas dat je naar een innerlijke haven leidt. Door te focussen op je eigen kracht. Ik help jou de diepere lagen van jezelf te verkennen. In deze mooie samenwerking ontstaat er een uniek partnerschap. Waarbij ik zal fungeren als een gids die luistert zonder oordeel, en je aanmoedigt om jouw eigen antwoorden te ontdekken.

 

Samen ontrafelen we jouw patronen, identificeer je blokkades en creëer je helderheid. De voordelen zijn talrijk. Van verhoogde zelfbewustzijn tot het herwinnen van zelfvertrouwen, de holistische benadering omarmt de geest, het lichaam en de ziel. Het resultaat? Een leven dat in lijn is met jouw waarden en doelen.

 

Door de kracht van binnenuit te erkennen en te benutten, herwin je de controle over je eigen bestemming. Een holistisch coach is als een sleutel tot empowerment, waardoor je de eigenaar wordt van jouw levensverhaal, gedreven door innerlijke kracht en wijsheid.

JHLP-20230127-Dali-19.jpg

Ontstaan kracht van binnenuit

Kracht van binnenuit is ontstaan vanuit een hartsverlangen.

Na de start van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis in 2020 en de tweejarige opleiding Holistisch Therapeut (afgerond in 2023), voelde ik langzaam dat mijn schoonheidssalon Beauty Clinic Dali die in 2013 is opgericht niet meer geheel resoneerde met mijn groei.

 

Ik voelde een groeiend verlangen om een bedrijf vanuit liefde en het hart op te bouwen. Anderen helpen op hun weg naar zelfliefde en innerlijke kracht is mijn missie.

 

Met deze intentie in gedachten, werd in 2024 het bedrijf Kracht van binnenuit opgericht. Het bedrijf is gebaseerd op het idee dat ware kracht van binnenuit komt en dat zelfliefde de basis vormt voor persoonlijke groei en geluk.

 

Ik biedt verschillende diensten aan, zoals coaching, healing en mindfulness trainingen, om individuen te ondersteunen bij het ontdekken en versterken van hun innerlijke kracht. Ik geloof dat wanneer mensen vanuit liefde en zelfacceptatie leven, ze in staat zijn om hun volledige potentieel te bereiken en een vervuld leven te leiden.

 

Kracht van binnenuit streeft ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin klanten zich kunnen ontwikkelen en groeien op hun eigen tempo. In de toekomst zal ik ook live dagen en workshops gaan organiseren om mensen samen te brengen en zo elkaar te bekrachtigen.

 

Het uiteindelijke doel van Kracht van binnenuit is om een positieve impact te hebben op het leven van zoveel mogelijk mensen en bij te dragen aan een wereld waarin zelfliefde en innerlijke kracht centraal staan.

bottom of page