top of page

TAROT READING

Een tarotdeck is een spiritueel kaartspel, waarmee je dankzij symbolische afbeeldingen inzicht kunt krijgen en antwoord kunt vinden op levensvragen.

Tarot kaarten

tarot reading

Met mijn tarot readings wil ik je op toegankelijke wijze kennis laten maken met spiritualiteit, zelfontwikkeling en zingeving. Een tarot legging kan inzichten, duidelijkheid of informatie geven over jezelf, een relatie, je werk of een situatie waar je vragen over hebt. Ik geloof dat de informatie die voor jou op dat moment nodig is om te horen, naar voren komt tijdens een legging. 

Diverse Kristallen
Tarot reading

Waarom een tarot reading?

Je zou kunnen zeggen dat de tarotkaarten het gesprek helpen voeren tussen ons ego dat voortdurend uit is op de weg van de minste weerstand en ons hogere zelf, dat de dingen vanuit een spiritueel perspectief bekijkt.

Dat een tarotkaart zo ontzettend diep kan raken, zou je kunnen zien als het wonder van de kosmos: alles is met elkaar verbonden. Wij zien meestal alleen de afzonderlijke stukjes, maar als er iets gebeurt op één van de niveaus van werkelijkheid – lichamelijk, emotioneel of mentaal – gebeurt het ook op de andere niveaus, want alles is één.

Laat je meevoeren in de magische wereld van de Tarot. Iedere keer weer als ik een reading mag geven, maakt mijn hart en ziel een sprong van geluk. Het is zo mooi hoe de kaarten kunnen helpen een diepgaand gesprek te voeren en om onbewuste patronen helpen te ontmantelen en deze om te mogen zetten in patronen die jou wel dienen in het leven en om zo meer en meer jouw zielenpad te mogen bewandelen in het leven.

bottom of page