top of page

AromaCare Massage

Dit is een heerlijk ontspannende massage waarbij je met essentiële oliën wordt gemasseerd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het doel van deze massage is om stress en spanning los te laten.

AromaCare Massage

AromaCare Massage

De AromaCare massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen en de viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in contact staan met de organen). Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

JHLP-20230127-Dali-19.jpg

Voor wie is de AromaCare Massage geschikt?

​AromaCare is zacht en is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van de oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Daardoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.Waarom zou ik een AromaCare massage laten doen?Allereerst omdat het quality time voor jezelf is. De massage wordt als zeer ontspannend ervaren.Daarnaast kan de AromaCare helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de balans in het lichaam te ondersteunen. Ook verhoogt het je welzijn. Je kunt de AromaTouch massage zowel preventief doen, maar ook als je klachten hebt, kan het ondersteunend werken.

 

AromaCare Massage in combinatie met Reiki.

Deze revitaliserende Japanse massage geeft het lichaam nieuwe energie en stimuleert het algehele welzijn door lichaam en geest in balans te brengen. In tegenstelling tot de meeste massages worden de spieren niet gekneed, maar wordt slechts gebruik gemaakt van handoplegging. Je kunt dan ook je kleren aanhouden.

 

Reiki:

De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf "Usui Reiki Ryoho" noemde. "Ryoho" is Japans voor 'therapie' of 'remedie'.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. 

Met reiki is het mogelijk blokkades in het lichaam op te lossen. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades zijn. 

bottom of page