top of page

Welkom bij schoonheidssalon Beauty Clinic Dali


  

Sharonna Ben Haim

Eigenaresse/Oprichter van Beauty Clinic Dali

Bij Beauty Clinic Dali in Lelystad zijn er diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels de nieuwste technologie Diode Laser ontharen, huidverbetering, diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen en ook kan je bij Sharonna terecht voor een Reiki behandeling en een magische Tarot Reading.

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten.

 

Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialist en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

 

beauty comes from within

your outer world is a reflection of your inner world. 


  

HOLISCHTISCH SCHOONHEIDSSALON

Bij mij in de salon wordt elke behandeling doordrenkt met de essentie van holisme, waarbij de betekenis verder reikt dan alleen uiterlijke schoonheid.

 

Voor mij is holisme een benadering die de diepe verbinding tussen innerlijke welzijn en uiterlijke uitstraling omarmt. In deze ruimte van holistische schoonheid gaat het niet alleen om het oppervlakkige, maar om de totale ervaring. Echte schoonheid begint van binnenuit en straalt naar buiten. Elke behandeling wordt met veel liefde en aandacht gegeven, voor zowel de fysieke als emotionele aspecten. 

 

Ik neem de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en te begrijpen wat er dieper ligt dan alleen de oppervlakte. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling een massage of andere diensten, ik geloof in het harmoniseren van lichaam, geest en ziel.

 

De salon is een heiligdom waar klanten niet alleen verjongen, maar ook innerlijke rust en balans ervaren. Voor mij is holisme een levensstijl die de klant uitnodigt om de reis van zelfzorg en innerlijke schoonheid te omarmen.

 

Het gaat verder dan de cosmetische resultaten en strekt zich uit tot het koesteren van het welzijn op een dieper niveau. In mijn holistische schoonheidssalon wordt elke klant behandeld als een uniek individu, waarbij de stralende buitenkant slechts een weerspiegeling is van de innerlijke harmonie die je koestert.

bottom of page