top of page

REIKI

JHLP-20230127-Dali-23.jpg

reIKI

Reiki, een helende kunst die teruggrijpt naar eeuwenoude praktijken, vindt zijn oorsprong in het Japan van begin 20e eeuw. De grondlegger, Mikao Usui, ontdekte deze methode van energieoverdracht na een diepgaande spirituele zoektocht. De voordelen van Reiki zijn als zonnestralen die door donkere wolken breken. Het is meer dan alleen een fysieke genezing; het reikt tot in de diepste lagen van het emotionele en spirituele welzijn.

 

Reiki helpt de energiebalans te herstellen door het overdragen van universele levenskrachtenergie via de handen van de beoefenaar naar de ontvanger. Door Reiki kan men een diepe ontspanning ervaren, stress verminderen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Het opent de deuren naar emotionele heling en spirituele groei.

 

Sommigen ervaren een gevoel van diepe rust, terwijl anderen merken dat het hun creativiteit en intuïtie versterkt. In de wereld van Reiki is de reis net zo waardevol als de bestemming. Of het nu gaat om het verlichten van fysieke kwalen, het verzachten van emotionele littekens, of simpelweg het vergroten van welzijn,

 

Reiki biedt een universele stroom van energie die het potentieel heeft om een holistische transformatie teweeg te brengen. Het is een uitnodiging om de subtiele krachten van het universum te omarmen en de weg naar innerlijke harmonie te bewandelen.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

JHLP-20230127-Dali-19.jpg

Voor wie REIKI geschikt?

Reiki is als een zachte bries die door alle lagen van de samenleving waait, toegankelijk voor een breed scala aan mensen.

 

Het is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar meer dan alleen fysieke genezing. Of je nu een gestreste professional bent, een zoekende ziel in spirituele ontwikkeling, of iemand die simpelweg verlangt naar innerlijke rust, Reiki verwelkomt eenieder die de deur naar heling wil openen.

 

Voor mensen met chronische aandoeningen biedt Reiki een aanvullende benadering om het lichaam in balans te brengen. Ook voor hen die worstelen met emotionele uitdagingen, biedt Reiki een zachte ondersteuning om traumatische ervaringen te helen en emotioneel evenwicht te herstellen.

 

Het is geschikt voor nieuwsgierige geesten die hun intuïtie willen vergroten en hun spirituele reis willen verdiepen. Reiki nodigt iedereen uit, van alle leeftijden en achtergronden, om de helende kracht van universele energie te ervaren en zo een pad naar welzijn en innerlijke groei te betreden. Kortom, Reiki is er voor iedereen die bereid is om de reis naar balans en genezing aan te gaan.

Beauty_Clinic_Dali_NLD_328441_4_xxxx_edited.jpg
bottom of page