top of page

wimperlifting

Behandeling voor wallen

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN WIMPErlifting?

First things first: allereerst moeten de wimpers worden gereinigd. Wanneer deze schoon en vetvrij zijn gemaakt, blijft de krul beter zitten en dringt de vloeistof beter in de wimpers. De schoonheidsspecialist brengt vervolgens siliconen pad aan, die bestaat in verschillende maten. Deze wordt zo dicht mogelijk tegen de haargrens aan, op het ooglid geplaatst. Hierna wordt voorzichtig de eerste vloeistof op de wimpers geplaatst. Soms worden de ogen afgedekt voor een beter resultaat. Na gemiddeld 50 minuten mag je eindelijk je ogen opendoen en zie je direct resultaat: je ogen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimpers hebt. Het aanbrengen van mascara is gemakkelijker en met een beetje mascara boek je grootse resultaten. Let op: de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en dien je te wachten met het aanbrengen van mascara, maar wanneer deze er eenmaal op zit, zal je geduld worden beloond met een prachtige wimpers. Met je gekrulde wimpers kun je gewoon douchen, zwemmen en naar de sauna. Je wordt wakker én gaat naar bed met mooie ogen. 

 

GOED OM TE WETEN

  • Hoe lang het effect van een wimperlifting aanhoudt, is afhankelijk van de snelheid waarmee je wimpers groeien, maar ook de cyclus waarmee ze uitvallen.

  • Voor een optimaal resultaat kun je elke 1,5 tot 2 maanden een wimperlifting laten zetten.

  • Een wimperlifting geeft eventjes een vreemde geur af, maar dit betekent alleen maar dat de permanentvloeistof z'n werk doet.

  • Een wimperlifting kan je heel wat (on)nodige rompslomp schelen in de ochtend: je hoeft in principe geen mascara meer te gebruiken en je gekrulde wimpers vormen de perfecte basis voor een geslaagde make-uplook. Je wimpers zien er bovendien dikker en langer uit.

  • Wil je een extra dimensie toevoegen aan je behandeling? Door het verven van je wimpers krijg je een nog intensere blik en worden je ogen echte blikvangers.

 

 

bottom of page