top of page

collageen licht therapie

BeautyAngelELT3_72dpi.jpg

beauty angel

Licht voor een mooie huid

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellnesstherapie, dat de wens naar een zachte huid en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd.

De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

 

Directe resultaten:

• Zachte en soepele huid

• Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd

• Meer lichtintensiteit voor de huid

• Fijnere poriën en een beter huidbeeld

• Ontspanning en goede gezondheid

 

Resultaten op lange termijn:

• Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld

• Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

• Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

 

De ideale behandeling

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. De behandeling Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15 minuten. 

 

Is de behandeling voor iedereen geschikt?
De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt.
Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint-Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling.
 
Is het rood lichtgebruik met zonlicht te vergelijken?
Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.
 
Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid
Wat zijn de oorzaken van huidveroudering? Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblastcellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Hoe zorgt licht voor huidverjonging? De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.
 
Advies prijzen Beauty Angel
• Losse behandeling: € 35,-
• In combinatie met gezichtsbehandeling: €20,-
• Kuur van 5: €175-  (plus 1gratis)
• Kuur van 10: €350,- (plus 2 gratis)

bottom of page