top of page

iced power laser

Sharonna van Beauty Clinic Dali is al sinds 2013 een echte specialist op het gebied van definitieve ontharing.

 

Een behandeling met de IPL - ICED POWER LASER is een ongekende methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van verschillende golflengtes licht. Hiermee zijn zowel kleine als grote oppervlaktes haarvrij te maken. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen gemiddeld om de 6 à 8 weken plaats.

Met de iced power laser kun je namelijk binnen enkele sessies zowel kleine als grote oppervlaktes op het lichaam haarvrij maken.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN de iced power laser ?

Voorafgaand aan de eerste behandeling, zul je eerst een testsessie krijgen om te zien of de iced power laser geschikt is voor jou. Wanneer dit het geval is, kun je plaatsnemen op de behandeltafel en krijg je een beschermende bril opgezet. In welke houding je plaatsneemt is volledig afhankelijk van het te ontharen gebied, maar de specialist zal ervoor zorgen dat het hoe dan ook comfortabel voor je is. Vervolgens zal het kleine apparaat lichtflitsen uitstralen die de haarzakjes kapotmaken. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van welk gebied je laat behandelen. Het kan zijn dat je tijdens de treatment wat tintelingen voelt, maar echt pijnlijk zal dit niet zijn. Het gevoel is ongeveer vergelijkbaar met de pijn van een zonverbrande huid. Laat je hier vooral niet door afschrikken, dit kleine beetje ongemak voor een haarvrije huid is de behandeling meer dan waard!

GOED OM TE WETEN
  • De iced power laser werkt het beste wanneer jouw haartjes zich in de groeifase bevinden.

  • Het is belangrijk om je 24 uur voor de behandeling goed te scheren. 

  • Voor een optimaal resultaat zul je meerdere behandelingen nodig hebben, aangezien de eerste behandeling slechts enkele haarzakjes zal beschadigen. Gemiddeld zijn er  acht tot twaalf behandelingen nodig voor een gladde huid.

  • De iced power laser kan bijna overal in het gezicht en op je lichaam worden gebruikt.

  • De iced power laser is niet geschikt voor wit, grijs, rood en dons haar. Ook hele dunne haren zijn lastig te behandelen

  • Hoe donkerder jouw haar is, hoe effectiever de behandeling zal zijn. Heb je een gebruinde huid omdat je net terug bent van de zon? Dan kun je het beste even wachten de behandeling. Experts raden af om de behandeling met een zongebruinde huid te ondergaan.

  • De iced power laser is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wordt afgeraden bij zwangere vrouwen en mensen jonger dan 18 jaar (vanaf 16 met toestemming van ouders).

WAT IS HET VERSCHIL MET LASERONTHAREN?

Zonder al te technisch te worden, heeft IPL veel gemeen met laserontharen. Het verschil zit in het feit dat IPL werkt met verschillende golflengtes, terwijl laserontharen werkt met één golflengte. Hierdoor is het bij IPL mogelijk om grotere gebieden te behandelen. De lichtgolf wordt geabsorbeerd door het pigment van je haar, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en er geen nieuw haartje meer zal groeien. Dit leidt uiteindelijk tot een heerlijk zachte en haarloze huid!

 

 

bottom of page